خانه / بری

بری

یکی دیگر از خاویار هایی که در ایران تولید می گردد خاویار بری است. خاویار بری در مقایسه با سایر خاویار ها قیمت مناسبتری داشته و با طعم خوب و خواص بسیار زیاد محبوبیت بالایی در ایران پیدا کرده است. خاویار بری از ماهی خاویاری به نام سیبری به دست می آید.

بری

ماهی خاویاری سیبری بومی دریای خزر نیست و سال ها قبل بچه ماهی این گونه وارد کشور شده است و در ایران پرورش داده می شود. نام علی ماهی خاویاری سیبری: Acipenser baerii است. این گونه بیشتر در کشورهای اروپایی برای تولید خاویار پرورش داده می شود.

ماهی سیبری

محل اصلی ماهی خاویاری سیبری:

حوضه آبریز سیبری
دریای کار
دریای لاپتف
دریاچه بایکال
و….

ماهی سیبری

رعایت شرایط نگهداری خاویار بسیار مهم است. به طوری که حتما تا قبل از سرو باید در جای سرد و خشک نگهداری شود، دمای مناسب: -۳ تا +۲ درجه سانی گراد.

بری